Håndværket

​På ejendommen ved istidsslugten, Hødalen, driver vi mikro-destilleriet Nordisk Brænderi, hvor der bliver produceret til en bred produktportefølje. Oprindeligt startede det gode håndværk med produktion af eksklusive og unikke brændevine og snapse på nordiske frugter, bær, urter mm. 

Brændevinene og snapsene er stadigvæk en fast bestanddel af dagligdagen på brænderiet, men vi producerer i stigende grad gin, rom og whisky til både hjemme- og eksportmarkedet. 

Fælles for produkterne er, at vi kun bruger de bedste råvarer, som udvælges, sorteres og bearbejdes manuelt gennem hele produktionsprocessen for at sikre den bedste smagsoplevelse for vores kunder.

Destillationsprocessen foregår på et håndlavet Müller kobber-destillationsapparat fra Schwarzwald i Tyskland. Bernd Müller, som er mesteren bag dette fremragende Aroma destillationsapparat, er tredje generation i firmaet. 

Apparatet, som vi benytter, er udstyret med en Aroma purifier, som er designet til at udtrække smagen af mæsken - dvs. det, der destilleres på. Dette giver en unik og intens smagsoplevelse i vores produkter.

Nyd variationerne og den autentiske oplevelse det er at sidde med et glas enestående spiritus.

Hjortdalvej 227 - 9690 Fjerritslev - Tlf: +45 4119 8270 - info@nordiskbraenderi.dk - CVR: DK37520462

​